Ilmainen webinaari blogin kävijämäärän kasvattamisesta!

Löytyykö sulta tai sun yritykseltä blogi (psst. jos ei vielä, niin silti kannattaa jatkaa lukemista)?

Oot nähnyt varmasti todella paljon aikaa ja vaivaa upeiden postausten tekemiseen. Oikeasti, bloggaaminen on aikaa vievää puuhaa. Pitää keksiä aiheet, kirjoittaa julkaisut, valita kuvat jne. Siinä on paljon sellaista, mitä ei näy ulospäin. Ja uskon, että jokainen blogia kirjoittava todella panostaa siihen.

Mutta ehkä analytiikkaa tarkastellessa oot huomannut, että nämä postaukset eivät saa lukijoita, vaikka olet ollut todella aktiivinen Instagramissa ja muistutellut ihmisiä niistä. Tiedät, että postauksesi auttavat ihmisiä, mutta miksi ihmeessä he eivät mene lukemaan postauksia?! Kaipaat todella Instastoorien swipe up -linkkiä ja suoraan sanottuna kadehdit heitä, kenellä sellainen on.

Tässä ilmaisessa webinaarissa paljastan sinulle tavan mainostaa postauksiasi Instagramissa ja saat kävijämäärät selkeään nousuun, ilman, että Instassa tarvitsee roikkua jatkuvasti!

Tuu mukaan!

Terkuin,
Sari

Ilmoittaudu mukaan maksutta!

MAKSUTON WEBINAARI - Torstaina 29.10 klo 9.00

Lopeta toivominen, että joku klikkaa blogiisi Instagramista

Voit oikeasti varmistua siitä, että lukijat löytävät blogisi ilman, että sinun tarvitsee "tyrkyttää" blogipostauksiasi jatkuvasti Instagramissa tai Facebookin bloggaajille tarkoitetuissa ryhmissä.

Simppeli tapa, joka on kenen tahansa opittavissa!

Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin ammattilainen tai oikeastaan edes kiinnostunut markkinoinnista, jotta voisit saada tuloksia tällä tavalla. Riittää, kun haluat oppia uutta!

Löydä täysin uusia, kiinnostuneita kävijöitä blogiisi!

Instagram-mainonnan avulla on myös mahdollista löytää täysin uusia lukijoita blogillesi, joiden olemassaolosta et vielä tiennyt. Sinun ei edes tarvitse etsiä heitä, vaan Instagramin algoritmi tekee sen sinun puolestasi!

MAKSUTON WEBINAARI - Torstaina 29.10 klo 9.00