Lisää kävijöitä blogillesi (tai verkkosivuillesi) Instagramin kautta?

Opi simppeli tapa mainostaa Instagramissa ja saat kävijämäärät nousuun ilman jatkuvaa Instassa roikkumista!

MAKSUTON WEBINAARI - Keskiviikkona 3.6 klo 18.00

Ilmainen webinaari Instagram-mainonnasta!

Löytyykö sulta tai sun yritykseltä blogi (psst. jos ei vielä, niin silti kannattaa jatkaa lukemista)?

Oot nähnyt varmasti todella paljon aikaa ja vaivaa upeiden postausten tekemiseen. Oikeasti, bloggaaminen on aikaa vievää puuhaa.

Pitää keksiä aiheet, kirjoittaa julkaisut, valita kuvat jne. Siinä on paljon sellaista, mitä ei näy ulospäin. Ja uskon, että jokainen blogia kirjoittava todella panostaa siihen.

Mutta ehkä analytiikkaa tarkastellessa oot huomannut, että nämä postaukset eivät saa lukijoita, vaikka olet ollut todella aktiivinen Instagramissa ja muistutellut ihmisiä niistä.

Tiedät, että postauksesi auttavat ihmisiä, mutta miksi ihmeessä he eivät mene lukemaan postauksia?! Kaipaat todella Instastoorien swipe up -linkkiä ja suoraan sanottuna kadehdit heitä, kenellä sellainen on.

Tässä ilmaisessa webinaarissa paljastan sinulle tavan mainostaa postauksiasi Instagramissa ja saat kävijämäärät selkeään nousuun, ilman, että Instassa tarvitsee roikkua jatkuvasti!

Tuu mukaan!

Terkuin,
Sari | Somelemon

Ilmoittaudu mukaan maksutta!

MAKSUTON WEBINAARI - Keskiviikkona 3.6 klo 18.00

SARI KILPIÄINEN
Somelemonin perustaja, markkinointivalmentaja.

Moikka! Huippua, että blogin kävijämäärien kasvattaminen kiinnostaa sua. Ymmärrän sen turhautumisen, kun ei saa lukijoita omaan blogiin, vaikka kuinka olisi kirjoittanut hyvän julkaisun ja kertonut siitä Instassa jatkuvasti!

Aiemmassa työssäni suositun blogiportaalin tuottajana törmäsin tähän ongelmaan tosi usein. Miten ihmeessä lukijoita saisi blogiin, ilman että pitäisi toitottaa niistä koko ajan somessa.

Tässä webinaarissa mä paljastan, mitä oon oppinut Instagram-mainonnan ja bloggaamisen yhdistämisestä ja saanut ihan mielettömiä tuloksia.

Tuu mukaan kuuntelemaan ilmaiseksi keskiviikkona 3.6 klo 18.00.

Webinaarissa opit mm.

  • Ettei sun enää tarvitse toivoa, että joku klikkaa blogiisi vaan voit olla varma siitä!
  • Kolme kriittistä osa-aluetta, jotta saat kävijöitä blogiisi Instagramista.
  • Miten sain satoja kävijöitä blogiini puoli-ilmaiseksi, vaikka samalla hoidin taaperoa kotona enkä voinut näkyä somessa jatkuvasti
  • Että blogin kävijämäärän kasvuun voi itse vaikuttaa lähes rajattomasti!
  • Mitä sinun kannattaa tehdä ennen, ennen kuin starttaat IG-mainonnan blogiisi
  • Miten voit hyödyntää swipe up -linkkiä ilman, että sinulla on 10 000 seuraajaa Instagramissa
  • Miten Instagramin avulla on myös mahdollista löytää täysin uusia lukijoita blogillesi, joiden olemassaolosta et vielä tiennyt.

MAKSUTON WEBINAARI - keskiviikkona 3.6 klo 18.00

Lopeta toivominen, että joku klikkaa blogiisi Instagramista

Voit oikeasti varmistua siitä, että lukijat löytävät blogisi ilman, että sinun tarvitsee "tyrkyttää" blogipostauksiasi jatkuvasti Instagramissa tai Facebookin bloggaajille tarkoitetuissa ryhmissä.

Simppeli tapa, joka on kenen tahansa opittavissa!

Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin ammattilainen tai oikeastaan edes kiinnostunut markkinoinnista, jotta voisit saada tuloksia tällä tavalla. Riittää, kun haluat oppia uutta!

Löydä täysin uusia, kiinnostuneita kävijöitä blogiisi!

Instagram-mainonnan avulla on myös mahdollista löytää täysin uusia lukijoita blogillesi, joiden olemassaolosta et vielä tiennyt. Sinun ei edes tarvitse etsiä heitä, vaan Instagramin algoritmi tekee sen sinun puolestasi!

MAKSUTON WEBINAARI - keskiviikkona 3.6 klo 18.00