Ammattimaiseksi
viikossa (tai alle!)

Haluatko myydä Instagramissa osaamistasi tai saada kaupallisia yhteistöitä?

Tällä kurssilla sukellat syvään päätyyn Instan kanssa ja vaihdat vanhan tuloksettoman sillisalaatti Instasi tavoitteelliseen tekemiseen.

HINTA NYT 29€

OSTA PAIKKASI TÄSTÄ

5 askeleen kurssilla opit...

Ammattimainen Instagram viikossa (tai alle!) -kurssin kolmen krittisen osion avulla ymmärrät miten tärkeää on tehdä Instagramia tavoitteellisesti, jos haluat sieltä muutakin kuin tykkäyksiä!

ASKEL 1 - MINDSET

5+1 taitoa, jotka tarvitset ammattimaiseen Instagramiin. Nämä taidot opit ilman korkeakouluja mutta ovat tärkeä olla hallussa, jos haluat menestyä Instagramissa!

ASKEL 2 - NICHE

Tärkein tekijä, joka erottaa sinut ammattimaiseksi Instagramissa heistä, ketkä haluaisivat tehdä tavoitteellisesti.

ASKEL 3 - VISUAALISUUS

6 erilaista tapaa tehdä erottautuva Insta-profiili, joka lisää uskottavuuttasi ammattimaisena sisällöntuottajana.

ASKEL 4 - NÄKYVYYS

Ei ole yhtä taikatemppua tulla esiin Instagramissa, mutta nämä 4 tapaa kasvattavat takuulla näkyvyyttäsi!

ASKEL 5 - TAVOITTEELLINEN SISÄLLÖNTUOTANTO

Tavoitteellinen sisällöntuotanto on yksi ammattimaisen Instagram-tilin toimivimmista salaisuuksista. Opit suunnittelemaan itsellesi stressittömän julkaisukalenterin, jotta pystyt julkaisemaan säännöllisesti.

Valmis tekemään Instagramia ammattimaisesti?

Bonukset

Kuvankäsittelykoulutus

Askel askeleelta etenevät ohjeet, joiden avulla opit luomaan omasta kuvafeedistäsi parilla klikkauksella visuaalisesti näyttävän ja yhdenmukaisen.
(Arvo 79 €)


Inspiroivat kuvatekstit -kirjanen

Kuvatekstit rakentavat yhteyttä sinun ja yleisösi välillä. Tämän bonuksen avulla opit kirjoittamaan kuvatekstejä, jotka inspiroivat yleisöäsi ja postauksiasi tullaan jakamaan eteenpäin!
(Arvo 49 €)

LÄHDE  TÄSTÄ KANSSANI KOHTI AMMATTIMAISTA INSTAGRAMIA!

Moikka! Oon Sari

Aloitin oman osaamiseni markkinoinnin Instagramissa tammikuussa 2019.

Vain muutama päivä ammattimaisen Instagramin tekemisen jälkeen sähköpostiini napsahti tarjouspyyntö, jossa nimenomaan minut haluttiin kouluttamaan.

Olin päihittänyt pelkoni tuoda omaa osaamista esiin Instagramissa ja se palkittiin 1860€ myynnillä!

Tiivistin Ammattimainen Instagram viikossa -kurssille ne viisi askelta, jotka ovat kaikkein kriittisimmät, kun lähdetään tekemään tavoitteellista Instagramia.

On sun tavoitteena sitten löytää asiakkaita, myydä verkkokurssiasi tai hankkia kaupallisia yhteistöitä, niin tämä kurssi auttaa sinut alkuun ammattimaisessa tekemisessä!

Nähdään kurssilla!

SARI | BISNESVALMENTAJA JA YRITTÄJÄ

Mietityttääkö?
Ehkä tässä on vastaus kysymykseesi!

En ole yrittäjä, sopiiko tämä minulle?

Sopii. Jos haluat tulla esiin Instagramissa jostakin asiasta tai osaamisesta, niin tää kurssi sopii sulle aivan varmasti! Voit ollaa bloggaaja, vloggaaja tai muu vaikuttaja, joka haluaa esiin myös Instagramissa.

Olen käyttänyt Instagramia pitkään, onko tässä kurssissa mitään minulle?

Oletko tehnyt tavoitteellisesti ja saavuttanut haluamasi tavoitteet? Mikäli olet, onneksi olkoon! Mikäli et, on kurssilla varmasti sinulle sellaisia juttuja (kuten tavoitteellinen sisällöntuotanto tai yhdenmukaisen kuvafeedin luominen), jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi!

Myyn tuotteita verkkokaupassa, sopiiko tämä minulle?

Kurssi on rakennettu henkilön osaamisen ympärille mutta kurssin opit ovat sovellettavissa myös tuotteita myyville yrittäjille, joilla on selkeän aihealueen verkkokauppa.

Pitääkö minun investoida kalliisiin ohjelmistoihin, kuten kuvankäsittelytyökaluun?

Ei missään nimessä! Olen aloittanut täysin nollabudjetilla ja suosittelemani työkalut on ilmaisia. On mahdollista helpottaa omaa työtä myös maksullisilla työkaluilla mutta ilmankin pärjää!

Kuinka pitkään saan pitää kurssimateriaalit?

Kurssin videot ovat katsottavissa 6 kuukautta kurssitunnuksien luomisesta alkaen ja kaikki tehtäväsivut jäävät käyttöösi ikuisesti.

Muuta kysyttävää? Laita Instassa DM:ää @somelemon.fi, niin selvennän!

NYT 29€ (sis. alv)

JES, HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN!